PWM Control with led using PIC18F87K22

For Flowcode users to discuss projects, flowcharts, and any other issues related to Flowcode 6.

Moderator: Benj

r_teixeir
Posts: 43
Joined: Fri Jul 15, 2016 10:51 am
Has thanked: 15 times
Been thanked: 3 times
Contact:

Re: PWM Control with led using PIC18F87K22

Postby r_teixeir » Sat Sep 16, 2017 6:00 pm

Hi Medelec, Great News, it worked! What happened? What did you do? It looks like nothing was changed on the code...
Well Thank you

Iam going toi try right right with the potentiometer to see if it also work, because i was having the same problem with it as well.

Rod

User avatar
medelec35
Valued Contributor
Valued Contributor
Posts: 7223
Joined: Sat May 05, 2007 2:27 pm
Location: Northamptonshire, UK
Has thanked: 1942 times
Been thanked: 2837 times
Contact:

Re: PWM Control with led using PIC18F87K22

Postby medelec35 » Sat Sep 16, 2017 6:11 pm

That is great news!

I did nothing, the only difference is the ccp2 is set for RC1 instead of RE7.
At least all working now which is the main thing.

looks like the main issue was the PWM cal file.

Martin
These users thanked the author medelec35 for the post:
r_teixeir (Sat Sep 16, 2017 6:25 pm)
Rating: 5.88%
 
If your hardware is not working as expected, try looking here first:
http://www.matrixmultimedia.com/mmforum ... =26&t=6936

r_teixeir
Posts: 43
Joined: Fri Jul 15, 2016 10:51 am
Has thanked: 15 times
Been thanked: 3 times
Contact:

Re: PWM Control with led using PIC18F87K22

Postby r_teixeir » Sat Sep 16, 2017 6:35 pm

Hi Medelec, The potentiometer also ran perfectly! Nice, I was breaking my head...lol that was nice.

Thanks a lot I appreciate the help.

Rod

User avatar
medelec35
Valued Contributor
Valued Contributor
Posts: 7223
Joined: Sat May 05, 2007 2:27 pm
Location: Northamptonshire, UK
Has thanked: 1942 times
Been thanked: 2837 times
Contact:

Re: PWM Control with led using PIC18F87K22

Postby medelec35 » Sat Sep 16, 2017 6:55 pm

That's great!,
Glad its all working for you.
Thanks for keeping us updated.

Martin
If your hardware is not working as expected, try looking here first:
http://www.matrixmultimedia.com/mmforum ... =26&t=6936