How to use STM32F407VET6 Internal RTC ?

For Flowcode users to discuss projects, flowcharts, and any other issues related to Flowcode 7.

Moderator: Benj

karthickefy
Posts: 16
Joined: Thu Nov 30, 2017 3:21 am
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times
Contact:

How to use STM32F407VET6 Internal RTC ?

Postby karthickefy » Tue Jun 05, 2018 10:45 am

Hi,
Can some one please guide me that how to access the internal RTC on STM32F407VET6? I don't want to use external RTC for STM to save design cost. Please guide me.

Thanks.
Karthick.

User avatar
Benj
Matrix Staff
Posts: 12865
Joined: Mon Oct 16, 2006 10:48 am
Location: Matrix TS Ltd
Has thanked: 3649 times
Been thanked: 3508 times
Contact:

Re: How to use STM32F407VET6 Internal RTC ?

Postby Benj » Wed Jun 06, 2018 5:12 pm

Hello,

The internal RTC component does not currently support the STARM range of hardware. We can add it to the list to investigate adding this.

Your best bet for the time being would probably be to get hold of some STARM example C code and use this in your Flowcode project. If you get stuck then let us know how you're getting on and we can try and chip in and help get you up and running.

karthickefy
Posts: 16
Joined: Thu Nov 30, 2017 3:21 am
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times
Contact:

Re: How to use STM32F407VET6 Internal RTC ?

Postby karthickefy » Thu Jun 14, 2018 6:43 am

Dear Benj,
Thanks for your response. Can you please share some RTC Example C code?. Let me try with my STM32 demo board. I tried some examples from web but still not working.